De opdrachtgevers hadden duidelijk voor ogen wat hun wensen waren. Zo wilde ze bijvoorbeeld strakke halogeen inbouwspots terug zien in het plan. Deze wensen heb ik vertaald in het lichtplan en vervolgens in een armaturenlijst zodat ze precies wisten wat ze moesten bestellen.

De opdrachtgevers zijn erg blij met het resultaat en op dit moment werk ik aan het lichtplan voor de rest van hun appartement.

Uitgevoerd lichtplan badkamer +toilet 

Lichtplan badkamer +toilet 

 Opdrachtgevers over de samenwerking met Studio Nest

“We zijn super tevreden dat we Rosa hebben gevonden voor het maken van een lichtplan voor ons onlangs gekochte appartement. We informeerde haar over het budget en maakten duidelijk wat onze wensen waren. Zij vertaalde onze ideeën en inspiratie beelden in een lichtadvies waar we al heel lang van hebben gedroomd. Opvallend was dat Rosa altijd klaar stond om ons advies te geven en onze vragen te beantwoorden, zelfs toen het project was afgerond. Daar komt nog bij dat het definitieve lichtplan een lijst bevatte met de aan te kopen armaturen, lichtbronnen en toebehoren en waar die verkrijgbaar zijn. Voor een expat een pluspunt want dat was een zorg minder.

Wij kijken er naar uit om weer met haar samen te werken. Het heeft ons rust gegeven dat je het zo overzichtelijk voor ons hebt gemaakt, dank daarvoor.”

G. Martins & G. Ferreira

Lees hier de hele review >>