Voor bedrijven in de horeca is het interieur een belangrijk onderdeel van hun visitekaartje. Passie voor koken is niet het enige ingrediënt voor een goedlopend restaurant. Het interieur moet uitnodigend zijn, gastvrij en mensen willen zich daar thuisvoelen. Je wilt tenslotte graag dat gasten terug blijven komen. Wat is je verhaal en wat wil je uitstralen? Het gaat hierbij niet alleen om het mooier maken van een ruimte, maar ook om kritisch te kijken naar de functionaliteit en het doel van de ruimte. Bij dit soort vraagstukken kan Studio Nest je adviseren.

Dit heeft Studio Nest te bieden:

  • Inspiratie moodboards
  • Vlekkenplannen, plattegronden, 3D visuals, werktekeningen t.b.v. uitvoering
  • Interieur ontwerp & advies, inclusief ontwerp speciaal meubilair
  • Lichtadvies & tekeningen
  • Uitvoeringsbegeleiding
  • Restyling van het bestaande interieur
e
—-
—-
Moodboard van een coffee corner in een ziekenhuis

Opdrachtgevers de samenwerking met Studio Nest

Wij zijn heel blij dat we Studio Nest de opdracht hebben gegund. Mede dankzij Rosa hebben we weer een succesvolle zaak.
 De kracht van Studio Nest is het snel schakelen en het aanvoelen van de opdrachtgever.
 Wij zijn heel tevreden over het resultaat en krijgen heel goede reacties van onze gasten. Wij zouden Studio Nest zeker aanbevelen aan anderen.

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Creatief.

Caspar Kessels, Eigenaar Restaurant Diverso

***

“In 2011/12 heeft Rosa mij geholpen bij het visualiseren van de inrichting voor mijn toenmalige plan voor een ‘healthy fastfood’ restaurant. In ons eerste gesprek had ze al wat voorbeelden aangegrepen welke mij wellicht aan zouden spreken, nadat ik de eerste details had genoemd. Na er wat dieper op in te zijn gegaan heeft ze precies begrepen wat ik bedoelde en een fantastisch moodboard gemaakt. Hiermee werd wat in mijn hoofd zat, ook direct duidelijk voor andere partijen welke ik moest overtuigen van mijn plan. Top!”

“Redelijk recentelijk hebben mijn man en ik een hotel/restaurant overgenomen in Eindhoven. De inrichting was op zich prima en goed uitgedacht, maar dat dan wel 8 jaar geleden. We wilden iets veranderen, vernieuwen, verjongen maar wisten niet goed wat we moesten doen. We wilden ook de jaren 30-stijl die het pand heeft niet verpesten en hadden helaas ook een beperkt budget. Rosa heeft ons toen met goede tips, kleurstalen en kleine aanpassingen ons hele interieur doen veranderen zonder dat onze gasten er stijl van achterover vallen. Voor gasten dus nog steeds vertrouwd maar voor ons verfrissend en iets wat 1000 malen beter op ons concept aansluit.”

Nicky van Westenbrugge – van Boldrik

Hampshire Hotel Parkzicht Eindhoven

www.hotelparkzicht.nl