Veel mensen zien hun interieur als steeds belangrijker, dit is de plek waar je je thuis wilt voelen. Maar het blijkt niet voor iedereen even makkelijk te zijn, een interieur te creëren waar je blij van wordt, waar je kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen; kortom een plek die aansluit bij waar jij behoefte aan hebt op dat moment. “Ik wil je helpen om je bewust te worden van wat je belangrijk vindt in je huis, welke woonstijl en welk interieur bij je passen.” Net als met de inhoud van je kledingkast kun je beter investeren in een kwalitatieve basis. Het gaat niet om de laatste trends maar om een goed basisinterieur te creëren dat je met accessoires kunt aanpassen aan het seizoen of aan je smaak van het moment. Een goede basis scheelt tijd en geld. Je hoeft na een miskoop niet steeds op zoek naar nieuw meubilair en opnieuw geld uit te geven. Hierdoor creëer je rust in je huis en in je hoofd.

Zoek je meer sfeer en een geborgen gevoel? Wil je een thuis waar je jezelf kan zijn? Wanneer je interieur weerspiegelt wie je bent zal je je er thuis voelen en kunnen ontspannen. Studio Nest kan je helpen bij het realiseren van je woonwens en geeft interieuradvies dat bij jou past.

Dit heeft Studio Nest te bieden:

 • Plattegronden met indelingsvoorstellen van ruimtes, verdiepingen en hele woningen.
 • Lichtadvies
 • 3D visuals, jouw nieuwe interieur in 3D
 • Ontwerp tekeningen maatwerk meubilair, zoals inbouwkasten, keukens, badkamermeubels etc.
 • Technische tekeningen t.b.v. uitvoering aannemer
 • Begeleiden van de uitvoering
 • Kleur & materiaal advies
 • Interieurstyling

“Er zijn verschillende modules waar je uit kan kiezen. Kijk welk interieuradvies bij je past en helpt je woonwens te verwezenlijken.” 

interieurontwerp + lichtplan appartment amsterdam door Studio Nest 6

Vind jij de ruimte waar je in leeft belangrijk en wil je optimaal genieten in je huis? Zoek je naar meer comfort en wil je een interieur waar jij en andere mensen graag zijn? “Ik kan je helpen bij het realiseren van je woonwens. Dat kan nu door de modules te kiezen die bij jou en je interieurwens passen. Met het Create your own-pakket help ik je om een comfortabel interieur te creëren waar je je welkom voelt. Zo wordt je interieur een weerspiegeling van wie je bent. Met dit pakket kies je alleen wat jij nodig hebt.”

interieurontwerp + lichtplan appartment amsterdam door Studio Nest 5

Samengevat, wat levert dit advies op?

 • Een persoonlijk interieuradvies op maat, op basis van de modules die jij kiest.
 • Een advies dat je helpt bij het realiseren van je woonwens.
 • Daarnaast krijg je van mij veel inspiratie, tips en stijladvies. Ik help jou op weg om de juiste keuzes te maken. Hierdoor zul je je meer thuis voelen in je eigen huis.
 • Je leert welke stijl bij jou past en de juiste keuzes te maken. Hierdoor behoren miskopen tot het verleden.

Header_Lichtplan door Studio Nest fotografie Sibo de Man ODM Architecten-2

Een gerealiseerd lichtplan van Studio Nest, fotografie Sibo de Man / ODM architecten

Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Zonde eigenlijk, want met goed licht komt je interieur zoveel beter tot zijn recht. Verlichting speelt een essentiële rol en hoort dan ook thuis in het basisplan van een woning. Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan hier en daar een decoratief armatuur neerzetten. De kunst is om de juiste balans te creëren tussen sfeer- en functionele verlichting die zorgt voor harmonie in je interieur. Licht is echt sfeerbepalend in je huis. Ik geloof echt dat het de moeite waard is om hierin te investeren. De meest ideale situatie is natuurlijk dat je gaat verhuizen en/of verbouwen of een nieuwbouwhuis koopt. Je kunt dan de posities van je licht in een vroeg stadium zelf bepalen. Maar ook als je niet gaat verbouwen en alleen armaturen kunt opbouwen zijn er tal van mogelijkheden om een goed lichtplan te maken. Wanneer ik een lichtplan maak kijk ik eerst naar de functies en technische mogelijkheden van de ruimte. Vervolgens maak ik een selectie van soorten licht en armaturen die bij de ruimte passen. Daarnaast hou ik bij het maken van het lichtplan rekening met je smaak en je budget.

Studio Nest_lichtplan_lichtadvies Amsterdam

Een lichtplan van Studio Nest

Samengevat, wat levert dit advies op?

 • Een persoonlijk lichtplan op maat, op basis van jou wensen, smaak en budget.
 • Je weet nu waar welk type licht moet komen, bij welke leveranciers je de armaturen kunt aanschaffen en welke lichtbronnen je nodig hebt.
 • Goed licht in je interieur dat zorgt voor de juiste sfeer in je huis.
 • Veel inspiratie en tips.