Veel mensen zien hun interieur als steeds belangrijker, dit is de plek waar je je thuis wilt voelen. Maar het blijkt niet voor iedereen even makkelijk te zijn, een interieur te creëren waar je blij van wordt, waar je kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen; kortom een plek die aansluit bij waar jij behoefte aan hebt op dat moment.  Net als met de inhoud van je kledingkast kun je beter investeren in een kwalitatieve basis. Het gaat niet om de laatste trends maar om een goed basisinterieur te creëren dat je met accessoires kunt aanpassen aan het seizoen of aan je smaak van het moment. Een goede basis scheelt tijd en geld. Je hoeft na een miskoop niet steeds op zoek naar nieuw meubilair en opnieuw geld uit te geven. Hierdoor creëer je rust in je huis en in je hoofd.

Foto’s van een gerealiseerd interieurontwerp van Studio Nest

Wanneer je interieur weerspiegelt wie je bent zal je je er thuis voelen en kunnen ontspannen. Studio Nest kan je helpen bij het realiseren van je woonwens en geeft interieuradvies dat bij jou past.

Vind jij de ruimte waar je in leeft belangrijk en wil je optimaal genieten in je huis? Zoek je naar meer comfort en wil je een interieur waar jij en andere mensen graag zijn? “Ik kan je helpen bij het realiseren van je woonwens. Dat kan nu door de modules te kiezen die bij jou en je interieurwens passen.

Intake gesprek           
 • Ik kom bij je thuis en we bespreken de ruimtes die je wilt veranderen. We bespreken de sfeer die je aanspreekt, bespreken wat de mogelijkheden zijn en we brengen je gewenste woonfuncties in kaart die je wilt realiseren in de ruimte. Zo komen we tot het programma van eisen.
 • Eventueel inmeten van de ruimte indien er geen tekening beschikbaar is.
De basis van het advies
 • Interieurpresentatie: Het definiëren van je stijl, welke sfeer past bij jou? Je ontvangt een presentatie met een sfeerbeelden om de stijl te visualiseren, dit wordt aangevuld met concrete voorbeelden en oplossingen om jou ruimte in te richten (in pdf-formaat).
De modules waar je uit kunt kiezen:  
 • Layout: Plattegrond met indelingsvoorstellen van ruimtes, verdiepingen en hele woningen met de positie wanden en meubilair e.d (in pdf-formaat)
 • Sfeer: moodboard is onderdeel van de presentatie en hierin wordt de sfeer gevisualiseerd.
 • Kleuradvies: welke kleuren en materialen passen bij het interieur dat je wil creëren?
 • Lichtadvies: welk type armaturen zijn nodig voor de verschillende gebruiksmomenten van de ruimte?
 • Advies raamdecoratie: Welk soort raamdecoratie past het beste bij jouw interieur?
 • Ontwerp tekeningen maatwerk meubilair, zoals inbouwkasten, keukens, badkamermeubels etc.
 • Technische tekeningen t.b.v. uitvoering aannemer
 • 3D visuals: jou ruimte in 3D, zo krijg je echt een beeld van hoe jouw interieur er uit kan gaan zien.
 • Productoverzicht: in de presentatie komen meubilair en accessoires aan bod, het vormt de basis van wat je aan kunt aanschaffen, bij welke winkels en wat de richtprijs is (in pdf-formaat).
 • Personal shopping: ik ga samen met jou naar verschillende interieur winkels en adviseer je bij het maken van de juiste keuzes en combinaties.
 • Styling op locatie: ik kom bij jou thuis om je interieur te stylen, de puntje op de i zetten.
 • Begeleiden van de uitvoering renovatie.
Oplevering interieuradvies

Op basis van het programma van eisen, je woonwens, afmetingen van de ruimte en de foto’s krijg je:

 • Uitwerking van de gekozen modules zoals hierboven aangegeven.
 • Bespreking(en) van het plan
 • De presentatie zoals gepresenteerd met voorgestelde kleuren, materialen, meubilair & accessoires met omschrijving, merknaam, waar je het kunt kopen en richtprijzen. Zo ontstaat een concreet beeld wat je zelf uit kunt voeren.
 • Dit alles krijg je per e-mail toegestuurd.
Deel van een interieurontwerp & 3D visuals van een project
Wat levert het interieuradvies je op?

Een persoonlijk interieuradvies op maat, op basis van de modules die jij kiest. Een advies dat je helpt bij het realiseren van je woonwens. Daarnaast krijg je van mij veel inspiratie, tips en stijladvies. Ik help je op weg om de juiste keuzes te maken. Hierdoor zul je je meer thuis voelen in je eigen huis. Je leert welke stijl bij jou past en de juiste keuzes te maken. Hierdoor behoren miskopen tot het verleden.  

Ben je geinteresseerd in interieuradvies van Studio Nest, neem dan vrijblijvend contact op. Omdat een interieuradvies veel mogelijkheden biedt maak ik graag een offerte op maat die aansluit bij jouw ruimtes en woonwens.
Stuur voor een offerte aanvraag het volgende naar info@studionest.nl
 • Korte omschrijving van het project, wensen & stijl.
 • In welke modules je geïnteresseerd bent
 • Foto’s en plattegronden van de ruimte(s)
 • Foto’s van meubilair dat je wil hergebruiken (indien van toepassing)
 • Planning
 • Indicatie budget voor project/renovatie

Op basis van je aanvraag bekijken we of jouw wensen passen bij de ontwerpfilosofie en planning van Studio Nest

Het uurtarief is €90,- excl. BTW. Daarnaast worden reiskosten van  € 0,30 per kilometer in rekening gebracht. Afhankelijk van de afstand rekent Studio Nest een reistijd vergoeding.

Opdrachtgevers over de samenwerking met Studio Nest

Eindelijk was het zover: we mochten de koopovereenkomst tekenen voor ons nieuwbouwhuis in Ouderkerk aan de Amstel. Wij zijn meteen druk aan het ‘Pinteresten’ geslagen. Wat ons opviel is dat we steeds foto’s en ideeën van één bepaalde account mooi vonden: dat was de account van Rosa van Studio Nest. Haar ontwerpen straalden een bepaalde rust, stijl & moderniteit uit die ons beide enorm aansprak. We wisten zelf goed wat we mooi vonden, zo wilden we bijvoorbeeld graag de Eames DSW stoelen in onze woonkamer, hadden we gekozen voor een gietvloer en hadden we zelf een keuken ontworpen. Maar toen kwam de vraag: hoe passen alle losse onderdelen die we mooi vinden bij elkaar?  Welke armaturen horen hierbij en waar moeten we deze ophangen of plaatsen? We hebben toen contact gelegd met Studio Nest. We hadden het geluk dat ze ons project wilde doen. Na een leuke kennismaking met Rosa hadden we 100% het vertrouwen dat zij onze wensen kon vertalen naar een droominterieur. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad: het interieur is precies geworden waar we op hebben gehoopt en het is echt ons ‘thuis’. Rosa’s kennis van en gevoel voor design, kleur, lichtinval en architectuur heeft geleid tot perfect op elkaar afgestemde meubels, kleuren, materialen en vormen. Ze heeft altijd voor ons klaar gestaan, voor elke vraag of advies. Voor een volgend project weten we bij wie we weer moeten zijn! 

***

Het creëren van sfeer in een splinternieuw gebouwd huis is een grote uitdaging. Naast afwerking is verlichting hierbij van essentieel belang. Daarom hebben wij na het tekenen van de koopovereenkomst Rosa gevraagd om een lichtplan te maken en inrichtingsadvies voor de begane grond. Het hele proces is zeer prettig, vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Rosa heeft in alle stadia meegedacht en waar nodig geadviseerd. Tijdens het intake gesprek en de presentatie van de uitwerking bij ons thuis luisterde ze goed naar onze wensen en ideeën. Ze weet goed wat er in de markt te koop is en is neemt je daarmee enorm veel (zoek)werk uit handen. Tevens kan ze adviseren over adressen waar voorgestelde producten tegen een scherpe prijs te koop zijn.

Bewoners woning Amstelveen

***

Vorig jaar kochten mijn vriend en ik een nieuwbouw appartement in Amsterdam Oostpoort. Een casco woning om vrij in te richten, dat is te gek natuurlijk! Maar ook lastig. Gelukkig kwamen we terecht bij Rosa van Studio Nest en heeft zij ons geholpen!

Rosa kijkt goed naar je woning en luistert naar wat je wil – of denkt te willen. Ze geeft je inzichten en wijst je op dingen waar je nooit aan gedacht zou hebben; dat is haar absolute meerwaarde. Zo heeft Rosa voor ons een lichtplan gemaakt dat geresulteerd heeft in sets van strakke spots door het hele appartement; echt fantastisch! Het geeft onze woning zoveel sfeer. Haar design voor de keuken heeft ervoor gezorgd dat deze een verlengde is van onze eet- en woonkamer en waar we uitgebreid kunnen koken en borrelen. Verder heeft ze ons heel goed en praktisch advies gegeven over het kiezen van een (houten) vloer, de kleuren op de muur, opties voor raamdecoratie, indelen en kopen van meubels ect. Studio Nest geeft je echt een (nieuw) thuis. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met haar recente ontwerp voor ons terras; bedankt Rosa!

Stephanie & Bob

***

“We kochten een appartement van 180 m2 in Amsterdam-Zuid. Donker en met nogal wat achterstallig onderhoud. We zijn dus 6 maanden gaan ver(nieuw)bouwen en zijn op advies van onze architect bij Studio Nest terecht gekomen voor alle interieur-zaken. We deden een jaar of 10 geleden ook al eens zoiets en hadden dus geleerd van het verleden. Kortom; we hadden wel wat noten op onze zang. Rosa heeft ons uitermate deskundig en daarnaast ook op een heel plezierige manier door het hele proces heen begeleid. Inclusief adviezen die nog in de bouw tot detailveranderingen hebben geleid; echt fantastisch! Rosa is nauw betrokken geweest bij iedere fase. We waren met name onder de indruk van de manier waarop zijn vanuit onze smaak naar het aanbod op de markt keek en iedere keer weer met alternatieven en mogelijkheden kwam die daarin pasten maar waar wij niet van wisten dat die bestonden! We hebben, mede dank zij haar, een fantastisch appartement waar we met enorm veel plezier in wonen!”

Bewoners appartement Apollolaan

***

Een aantal jaren geleden hebben we een appartement gekocht in Amsterdam. Kort na onze verhuizing zijn we vanwege werk verhuisd naar het buitenland. Nu we weer terug kwamen naar Nederland moest het huis eindelijk gezellig ingericht worden. Met name de woonkamer en keuken waren niet naar onze tevredenheid. De keuken was nog maar een paar jaar oud, maar niet onze smaak. Omdat we het een lastige beslissing vonden of we de recentelijk geplaatste keuken eruit moesten halen, hebben we besloten om professioneel advies in te winnen. Na afspraken met verschillende interieurontwerpers hebben we gekozen voor Rosa van Studio Nest. Rosa maakte een professionele indruk en luisterde goed naar onze wensen. Met haar interieurplan heeft Rosa ons een hele nieuwe kijk gegeven op onze woonkamer en keuken. Inmiddels zijn alle plannen uitgevoerd en zijn we ontzettend blij met ons vernieuwde huis. Met dank aan Rosa hebben we ingrijpende keuzes durven maken met betrekking tot de keuken en indeling van ons huis. Ik heb nu al zin in de verbouwing en inrichting van een eventueel volgend huis!

Sanne

***

Wij woonden al jaren in ons huur appartement, toen we ons realiseerden dat bijna alle meubels die we in de loop der tijd hadden verzameld hoog toe waren aan vernieuwing. Omdat het een complete herinrichting zou worden bedachten we dat we wel professioneel advies zouden kunnen gebruiken. Via internet vond ik Studio Nest en een afspraak met Rosa was snel gemaakt. Ze heeft uiteindelijk een prachtige presentatie met bijbehorend lichtplan voor ons gemaakt, rekening houdend met het feit dat de inrichting praktisch (we hebben een zoontje van 1 jaar) en flexibel moest zijn (mee te nemen naar een eventueel nieuwe (koop)woning). Hoewel wij zelf niet het idee hadden heel expliciet te weten wat we wilden met onze inrichting is het Rosa gelukt om onze woonwensen in kaart te brengen en om te zetten naar een persoonlijk voorstel wat ons beiden enorm aansprak. En wat wij heel fijn vonden is dat van alle producten werd aangegeven waar we ze konden aanschaffen en voor welke prijs. Kortom; wij zijn heel erg blij met de hulp van Studio Nest!

Sanne & Jochum, Amsterdam

***

Onze woning was net een jaar klaar en compleet verbouwd. Maar het werd getroffen door een grote brand. Alles moest opnieuw. In het jaar dat we er gewoond hadden, waren we een aantal knelpunten in de indeling en inrichting tegengekomen. Op een of andere manier ontbrak de samenhang tussen de verschillende functies in de ruimte. Het wilde maar geen eenheid worden. We zochten iemand met een frisse en moderne blik. Gelukkig vonden we Rosa. Mijn man en ik verschillen erg in smaak. We houden beiden van modern maar daar houdt het ongeveer op. Rosa voelde haarscherp aan waar de overeenkomst zat en wist onze voorkeuren samen te brengen tot een geheel waarin we ons beiden top voelen! Ze is kundig en scherp. Het huis is gezelliger een voelt als een eenheid bijvoorbeeld door een fotowand, een kleed, andere indeling van het zitgedeelte en ingebouwde boekenkast. Volgens vrienden is het ook volwassener en stijlvoller. Inrichten lijkt zo eenvoudig maar dat is het absoluut niet. Wij bellen Rosa de volgende keer beslist weer, al hopen we hier nog heel lang naar tevredenheid te wonen.

Tim en Claire Troost

***

Dankzij Rosa ben ik  weer heel anders naar ons huis gaan kijken, met haar goede ideeën en kritische blik zorgt ze voor eyeopeners. Ze denkt ook goed na over wie het huis gebruiken, in ons geval gezin met jonge kinderen. Wij hadden veel aan haar tips om met licht, stoffen en hout warmte te brengen in ons strakke interieur!

Renske Brinkman, Amsterdam

***

“Wij zijn net samen gaan wonen in een nieuw huis en waren op zoek naar het verbindende element tussen onze meubels. Rosa kwam bij ons langs, liep met ons door het hele huis en gaf ter plekke haar advies: van de juiste kleur verf tot aan styling van meubels en type gordijnen. Zij kent veel verschillende producten. Wat een verademing om hier hulp bij te krijgen! De ‘gouden tips’ heeft zij vervolgens in een mail gezet, met adressen en links erbij, super handig. Een echte aanrader.”

Bregje & Denise, Amsterdam

***

“Daring but full of taste, open minded but perseverant, flexible but consistent, dream maker but also very practical, Rosa is the perfect partner to design your new house, filter your ideas and get inspiration. Very reactive even under quite short deadlines, she was able to spot the character of the space, refreshing it with a colour and light advise, very well supported with a clear argumentation. Very nice working with her. Giving a lot of support all along the way, she clearly helps you making your dream house come true. Just like seeing a good exhibition in a museum, which can become your new house. I highly recommend her.”

Ioana, Amsterdam

***

“Wij hebben Studio Nest ingeschakeld, omdat we meer sfeer en eenheid in de woon- en eetkamer wilden. Het ging niet zozeer om de meubels, maar wel om verlichting, accessoires en kleuren. Het was niet gezellig in huis, te steriel en kaal. Bij de eerste afspraak kregen we al goede tips en adviezen en kregen we de smaak al goed te pakken. Nadat Rosa van Studio Nest het moodboard aan ons had gepresenteerd, zijn we aan de slag gegaan. Het is verbazingwekkend hoe je huis kan veranderen door betaalbare ideeën, duidelijke adviezen en tips. We  hebben nu een heerlijke, mooie woon- en eetkamer, waar we ons veel meer thuis voelen. Alles klopt, het is af. We zijn zelfs zo enthousiast geworden, dat we toch ook een nieuwe fateuille hebben gekocht! Erg inspirerend dus!”

Marianne & Jordi, Amsterdam

***

“Mijn vrouw en ik zochten een professioneel interieurontwerper in Nederland die lichtadvies geeft en interieurontwerpen maakt. Een ontwerper die ons een plan kon leveren dat we onze aannemer konden voorleggen met de vraag het precies zo uit te voeren als het getekend was.

Nadat we enige tijd hadden gepuzzeld op de Nederlandse term ‘lichtadvies’ vonden we via google de website van Studio Nest. We keken het voorbeeld van een lichtplan door, checkten de website en blog en ontdekten dat een van de Studio Nest-projecten speciale aandacht kreeg op website Houzz.com. Genoeg rede voor ons dat we niet meer verder hoefden te zoeken.

We zijn super tevreden dat we Rosa hebben gevonden voor het maken van een lichtplan voor ons onlangs gekochte appartement. We informeerde haar over het budget en maakten duidelijk wat onze wensen waren. Zij vertaalde onze ideeën en inspiratie beelden in een lichtadvies waar we al heel lang van hebben gedroomd.

Opvallend was dat Rosa altijd klaar stond om ons advies te geven en onze vragen te beantwoorden, zelfs toen het project was afgerond. Daar komt nog bij dat het definitieve lichtplan een lijst bevatte met de aan te kopen armaturen, lichtbronnen en toebehoren en waar die verkrijgbaar zijn. Voor een expat een pluspunt want dat was een zorg minder.

Wij kijken er naar uit om weer met haar samen te werken. Het heeft ons rust gegeven dat je het zo overzichtelijk voor ons hebt gemaakt, dank daarvoor.”

G. Martins & G. Ferreira, Almere