Het Home Concept

Politie Utrecht steekt de lunchplek van kleinere locaties in een nieuw jasje. Het wordt niet een standaard bedrijfsrestaurant, maar een huiselijk concept met gezond en vers eten.

Foodstep heeft het lunch-concept ontwikkeld en Studio Nest is verantwoordelijk voor de vormgeving van het interieurontwerp.

De rode draad in het interieur van zowel het Pantry als het Home Concept is ontmoeten en je thuisvoelen. Om het ontmoeten te bevorderen heb ik grote tafels met banken en krukjes voorgesteld waar iedereen kan aanschuiven.

Ik heb gekozen voor een sfeer met natuurlijke en stoere materialen als steigerbuizen en sloophout. Functionaliteit is in dit interieurontwerp zeer belangrijk omdat het meubilair snel beschadigd raakt door de koppels die agenten dragen.

Een andere wens van de opdrachtgever was om een multifunctionele ruimte te creëren. Daarom zie je in het Home Concept verschillende zitmomenten. Zo kun je een lunchplek kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Ook kun je door deze diversiteit de ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld een korte bespreking in de zithoek of een briefing van een groep aan de lange tafel.

Het Pantry Concept

Geïnteresseerd in interieurontwerp & styling @ work? Kijk hier wat wij je te bieden hebben.