Dit appartement in Watergraafsmeer in Amsterdam hebben de nieuwe eigenaren volledig laten renoveren in 2016. BNLA Architecten nam het ontwerp voor deze renovatie voor hun rekening en zo kwamen deze opdrachtgevers terecht bij Studio Nest met de vraag om een interieuradvies te ontwikkelen. De vraag van dit gezin was om een harmonieus interieur te laten ontstaan dat zowel esthetisch als praktisch is en aansluit bij het ontwerp van de architect.

Rosa van Studio Nest heeft een interieurplan voor hen gemaakt op basis van hun wensen, met een concreet voorstel voor meubilair, verlichting, raambekleding, kleur & materiaal advies, master bedroom en het ontwerp van een maatwerkkast/werkplek in de zijkamer.

De begeleiding van de aankoop van alle voorgestelde producten nam Rosa voor haar rekening en daarnaast heeft ze geadviseerd hoe de finishing touch aangebracht kan worden door middel van sfeermakers als kussens, plaids, foto’s en kunst.

Fotografie © Rosa van den Kerkhof / Studio Nest

Review opdrachtgevers

Na een lange verbouwing hebben we in 2016 hebben wij onze stijlvol gerenoveerde woning betrokken. Omdat wij op dat moment ook toe waren aan een bijna volledige vernieuwing van ons meubilair hebben
we toen op aanraden van onze architect Rosa van Studio Nest benaderd om een voorstel te maken voor een volledige inrichting van de woonetage (woonkamer, woonkeuken, studeer) en onze slaapkamer.
Het contact met Rosa verliep heel plezierig, zowel tijdens de huisbezoeken als per mail en telefoon, en zij heeft goed geluisterd naar onze wensen die zowel op het gebied van stijl — kleuren, voorkeur voor natuurlijke materialen — als praktische wensen (budget, geen heel kwetsbare meubels ivm kinderen in tienerleeftijd) en heeft een heel mooi meubel en lichtplan voor ons gemaakt dat aan al onze wensen voldoet en ook een stilistische eenheid uitstraalt in het huis. Tijdens het uittekenen van het ontwerp van de (maatwerk) meubels heeft zij onze vele vragen over praktische details altijd snel opgepakt en uitgewerkt. Wij hebben ook het bestellen van de meubels door Rosa laten organiseren wat ons zowel praktisch als financieel ook zeer goed is bevallen. Tenslotte is ook de nazorg (details aankleding, ophangen foto etc) uitstekend geweest zodat ons huis nu echt af is. Kortom, ik kan Rosa echt van harte aanraden aan iedereen die op zoek is naar een interieurstylist.