Caroline mailde mij of ik haar binnen 2 weken kon helpen met het interieur van haar nieuwe appartement. Haar wens was een ruimtelijk, fris en licht interieur met een industriële sfeer. Verder wilde ze graag advies over mogelijke indelingen van de ruimte, kleur & materialen, verlichting en meubilair.

De planning was krap, maar het is gelukt om een mooi plan voor haar te maken. Hier een kun je een deel van het interieuradvies bekijken.

De review van de bewoonster

Toen ik onverwachts heel snel een leuk appartement in Amsterdam had gevonden moest het ook snel ingericht worden. Alhoewel ik het plaatje wel in m’n hoofd had weet ik dat ik het in de praktijk niet zo uitgevoerd krijg. Ieder z’n vak denk ik dan maar, dus op zoek naar een interieurstylist. Al googlend kwam ik bij Rosa uit, ik stuurde haar een mailtje of ze mij met spoed kon helpen. En ja hoor in no time hadden we een afspraak, is ze mee gaan kijken en heeft ze een prachtig voorstel neergelegd. De kleuren, het licht, de indeling etc ik was er helemaal blij mee. Dit heeft me veel stress en gedoe ontnomen. Nu zit ik in mijn prachtige appartement dat helemaal is zoals het plaatje in mijn hoofd, misschien nog wel leuker…….

Dank je Rosa, volgende keer bel ik je weer!

Caroline van Huigenbos