Vind jij de ruimte waar je in leeft belangrijk en wil je optimaal genieten in je huis? Zoek je naar meer comfort en wil je een interieur waar jij en andere mensen graag zijn? “Ik kan je helpen bij het realiseren van je woonwens. Dat kan nu door de modules te kiezen die bij jou en je interieurwens passen.

“Met het Create your own-pakket help ik  je om een comfortabel interieur te creëren waar je je welkom voelt. Zo wordt je interieur een weerspiegeling van wie je bent. Met dit pakket kies je alleen wat jij nodig hebt en betaal je nooit te veel.” Het pakket bestaat altijd uit de basis (een presentatie met moods, concrete voorbeelden en oplossingen om jouw ruimte in te richten) die samen met een bespreking bij jou thuis het uitgangspunt vormt van dit pakket. Vervolgens voeg je de modules die jij nodig hebt toe aan deze basis .  

Stuur van te voren:

 • Je woonvraag en omschrijving van je woonwens, 
 • Kies de modules die jou de oplossing bieden voor je woonwens.
 • Sfeerbeelden die je aanspreken
 • Foto’s en plattegronden van de ruimtes

Op basis van deze informatie kan ik een offerte gemaakt worden. Wanneer je akkoord gaat met de offerte kun je het volgende verwachten.

Bespreking bij je thuis:           

 • Ik kom bij je thuis en we bespreken de ruimtes die je wilt veranderen. We bespreken de stijl die je aanspreekt, bespreken wat de mogelijkheden zijn en we brengen je gewenste woonfuncties in kaart die je wilt realiseren in de ruimte. Zo komen we tot het programma van eisen.
 • Eventueel inmeten van de ruimte indien er geen tekening beschikbaar is.

De basis van het advies:

 • Interieurpresentatie: Het definiëren van je stijl, welke sfeer past bij jou? Je ontvangt een presentatie met een sfeerbeelden om de stijl te visualiseren, dit wordt aangevuld met concrete voorbeelden en oplossingen om jou ruimte in te richten (in pdf-formaat).

De modules waar je uit kunt kiezen:  

 • Layout: Plattegrond met indelingsvoorstellen van ruimtes, verdiepingen en hele woningen met de positie wanden en meubilair e.d (in pdf-formaat) 
 • Kleuradvies: welke kleuren en materialen passen bij het interieur dat je wil creëren?
 • Lichtadvies: welk type armaturen zijn nodig voor de verschillende gebruiksmomenten van de ruimte?
 • Advies raamdecoratie: Welk soort raamdecoratie past het beste bij jouw interieur?
 • Ontwerp tekeningen maatwerk meubilair, zoals inbouwkasten, keukens, badkamermeubels etc.
 • Technische tekeningen t.b.v. uitvoering aannemer
 • 3D visuals: jou ruimte in 3D, zo krijg je echt een beeld van hoe jouw interieur er uit kan gaan zien.
 • “Shop your style”: een productoverzicht met meubilair en accessoires van jou stijl, het vormt de basis van wat je aan kunt schaffen en bij welke winkels (in pdf-formaat)
 • Personal shopping: ik ga samen met jou naar verschillende interieur winkels en adviseer je bij het maken van de juiste keuzes en combinaties.
 • Styling op locatie: ik kom bij jou thuis om je interieur te stylen, de puntje op de i zetten.
 • Begeleiden van de uitvoering renovatie.
 
—–

Voorbeeld van een moodboard interieurstyling

———–

Voorbeeld van ‘Shop your Style’
Interieuradvies verbouwing Amstelveen door studio nest.004
 Voorbeeld van een Layout
Interieurontwerp woning verbouwing Amstelveen door Studio Nest-6
Voorbeeld van een 3D ontwerp van het interieur

Oplevering Create your own: kies jouw interieuradvies

Op basis van het programma van eisen, je woonwens, afmetingen van de ruimte en de foto’s krijg je:

 • Uitwerking van de gekozen modules zoals hierboven aangegeven.
 • Bespreking van het plan bij je thuis of bij Studio Nest.
 • De presentatie zoals gepresenteerd met voorgestelde kleuren, materialen, meubilair & accessoires met omschrijving, merknaam, waar je het kunt kopen en richtprijzen. Zo ontstaat een concreet beeld wat je zelf uit kunt voeren.
 • Dit alles krijg je per e-mail toegestuurd.

Een persoonlijk interieuradvies op maat, op basis van de modules die jij kiest. Een advies dat je helpt bij het realiseren van je woonwens. Daarnaast krijg je van mij veel inspiratie, tips en stijladvies. Ik help jou op weg om de juiste keuzes te maken. Hierdoor zul je je meer thuis voelen in je eigen huis. Je leert welke stijl bij jou past en de juiste keuzes te maken. Hierdoor behoren miskopen tot het verleden.  

Het uurtarief is €65,- excl. BTW. Daarnaast zijn reiskosten binnen Amsterdam gratis, buiten Amsterdam wordt er € 0,30 per kilometer aan reiskosten in rekening gebracht. Voor reistijd buiten Amsterdam rekent Studio Nest een reistijd vergoeding.

Opdrachtgevers over de samenwerking met Studio Nest

Wij woonden al jaren in ons huur appartement, toen we ons realiseerden dat bijna alle meubels die we in de loop der tijd hadden verzameld hoog toe waren aan vernieuwing. Omdat het een complete herinrichting zou worden bedachten we dat we wel professioneel advies zouden kunnen gebruiken. Via internet vond ik Studio Nest en een afspraak met Rosa was snel gemaakt. Ze heeft uiteindelijk een prachtige presentatie met bijbehorend lichtplan voor ons gemaakt, rekening houdend met het feit dat de inrichting praktisch (we hebben een zoontje van 1 jaar) en flexibel moest zijn (mee te nemen naar een eventueel nieuwe (koop)woning). Hoewel wij zelf niet het idee hadden heel expliciet te weten wat we wilden met onze inrichting is het Rosa gelukt om onze woonwensen in kaart te brengen en om te zetten naar een persoonlijk voorstel wat ons beiden enorm aansprak. En wat wij heel fijn vonden is dat van alle producten werd aangegeven waar we ze konden aanschaffen en voor welke prijs. Kortom; wij zijn heel erg blij met de hulp van Studio Nest!

Sanne & Jochum, Amsterdam

***

Onze woning was net een jaar klaar en compleet verbouwd. Maar het werd getroffen door een grote brand. Alles moest opnieuw. In het jaar dat we er gewoond hadden, waren we een aantal knelpunten in de indeling en inrichting tegengekomen. Op een of andere manier ontbrak de samenhang tussen de verschillende functies in de ruimte. Het wilde maar geen eenheid worden. We zochten iemand met een frisse en moderne blik. Gelukkig vonden we Rosa. Mijn man en ik verschillen erg in smaak. We houden beiden van modern maar daar houdt het ongeveer op. Rosa voelde haarscherp aan waar de overeenkomst zat en wist onze voorkeuren samen te brengen tot een geheel waarin we ons beiden top voelen! Ze is kundig en scherp. Het huis is gezelliger een voelt als een eenheid bijvoorbeeld door een fotowand, een kleed, andere indeling van het zitgedeelte en ingebouwde boekenkast. Volgens vrienden is het ook volwassener en stijlvoller. Inrichten lijkt zo eenvoudig maar dat is het absoluut niet. Wij bellen Rosa de volgende keer beslist weer, al hopen we hier nog heel lang naar tevredenheid te wonen.

Tim en Claire Troost

***

Dankzij Rosa ben ik in 1,5 uur weer heel anders naar ons huis gaan kijken, met haar goede ideeën en kritische blik zorgt ze voor eyeopeners. Ze denkt ook goed na over wie het huis gebruiken, in ons geval gezin met jonge kinderen. Wij hadden veel aan haar tips om met licht, stoffen en hout warmte te brengen in ons strakke interieur!

Renske Brinkman, Amsterdam

***

“Wij zijn net samen gaan wonen in een nieuw huis en waren op zoek naar het verbindende element tussen onze meubels. Rosa kwam bij ons langs, liep met ons door het hele huis en gaf ter plekke haar advies: van de juiste kleur verf tot aan styling van meubels en type gordijnen. Zij kent veel verschillende producten. Wat een verademing om hier hulp bij te krijgen! De ‘gouden tips’ heeft zij vervolgens in een mail gezet, met adressen en links erbij, super handig. Een echte aanrader.”

Bregje & Denise, Amsterdam

***

“Daring but full of taste, open minded but perseverant, flexible but consistent, dream maker but also very practical, Rosa is the perfect partner to design your new house, filter your ideas and get inspiration. Very reactive even under quite short deadlines, she was able to spot the character of the space, refreshing it with a colour and light advise, very well supported with a clear argumentation. Very nice working with her. Giving a lot of support all along the way, she clearly helps you making your dream house come true. Just like seeing a good exhibition in a museum, which can become your new house. I highly recommend her.”

Ioana, Amsterdam

***

“Wij hebben Studio Nest ingeschakeld, omdat we meer sfeer en eenheid in de woon- en eetkamer wilden. Het ging niet zozeer om de meubels, maar wel om verlichting, accessoires en kleuren. Het was niet gezellig in huis, te steriel en kaal. Bij de eerste afspraak kregen we al goede tips en adviezen en kregen we de smaak al goed te pakken. Nadat Rosa van Studio Nest het moodboard aan ons had gepresenteerd, zijn we aan de slag gegaan. Het is verbazingwekkend hoe je huis kan veranderen door betaalbare ideeën, duidelijke adviezen en tips. We  hebben nu een heerlijke, mooie woon- en eetkamer, waar we ons veel meer thuis voelen. Alles klopt, het is af. We zijn zelfs zo enthousiast geworden, dat we toch ook een nieuwe fateuille hebben gekocht! Erg inspirerend dus!”

Marianne & Jordi, Amsterdam

***

“Mijn vrouw en ik zochten een professioneel interieurontwerper in Nederland die lichtadvies geeft en interieurontwerpen maakt. Een ontwerper die ons een plan kon leveren dat we onze aannemer konden voorleggen met de vraag het precies zo uit te voeren als het getekend was.

Nadat we enige tijd hadden gepuzzeld op de Nederlandse term ‘lichtadvies’ vonden we via google de website van Studio Nest. We keken het voorbeeld van een lichtplan door, checkten de website en blog en ontdekten dat een van de Studio Nest-projecten speciale aandacht kreeg op website Houzz.com. Genoeg rede voor ons dat we niet meer verder hoefden te zoeken.

We zijn super tevreden dat we Rosa hebben gevonden voor het maken van een lichtplan voor ons onlangs gekochte appartement. We informeerde haar over het budget en maakten duidelijk wat onze wensen waren. Zij vertaalde onze ideeën en inspiratie beelden in een lichtadvies waar we al heel lang van hebben gedroomd.

Opvallend was dat Rosa altijd klaar stond om ons advies te geven en onze vragen te beantwoorden, zelfs toen het project was afgerond. Daar komt nog bij dat het definitieve lichtplan een lijst bevatte met de aan te kopen armaturen, lichtbronnen en toebehoren en waar die verkrijgbaar zijn. Voor een expat een pluspunt want dat was een zorg minder.

Wij kijken er naar uit om weer met haar samen te werken. Het heeft ons rust gegeven dat je het zo overzichtelijk voor ons hebt gemaakt, dank daarvoor.”

G. Martins & G. Ferreira, Almere