Conceptional ging verhuizen naar Den Haag en vroeg Studio Nest om een interieurontwerp te maken voor het nieuwe kantoor in de Caballero Fabriek. Een grote industriële ruimte vormde de basis voor de nieuwe creatieve werkplek .

De mensen van Conceptional zijn conceptonwikkelaars. Hun integrale aanpak is waarmee ze zich onderscheiden. De vraag aan Studio Nest was om een creatieve ruimte met diverse functionaliteiten te creëren die de identiteit van het bedrijf representeert.  Zo kwam ik op het idee om de grote ruimte op een natuurlijke manier te verdelen met een vergaderunit in de vorm van een houten huis. Het huis is gemaakt van osb plaatmateriaal en aan de buitenzijde bekleed met een vilten stof wat het industriële karakter van de ruimte verzacht. Verder hebben we verschillend meubilair op maat laten maken zoals een grote workbech om goed samen te werken en aan de wand een aantal werkplekken voor wanneer je meer geconcentreerd wilt werken. Bij de entree zie je een zithoek voor ontvangst, om even te relaxen of te bellen en bij de pantry is een bartafel voor een kort overleg toegevoegd en zie je door de ruimte verspreid plantenbakken om de de natuur naar binnen te halen.

Naast het maken van het interieurontwerp heeft Studio Nest Conceptional ook ondersteund met de uitvoering en realisatie van het ontwerp.