“Wij hebben Studio Nest ingeschakeld, omdat we meer sfeer en eenheid in de woon- en eetkamer wilden. Het ging niet zozeer om de meubels, maar wel om verlichting, accessoires en kleuren. Het was niet gezellig in huis, te steriel en kaal. Bij de eerste afspraak kregen we al goede tips en adviezen en kregen we de smaak al goed te pakken. Nadat Rosa van Studio Nest het moodboard aan ons had gepresenteerd, zijn we aan de slag gegaan. Het is verbazingwekkend hoe je huis kan veranderen door betaalbare ideeen, duidelijke adviezen en tips. We  hebben nu een heerlijke, mooie woon- en eetkamer, waar we ons veel meer thuis voelen. Alles klopt, het is af. We zijn zelfs zo enthousiast geworden, dat we toch ook een nieuwe fateuille hebben gekocht! Erg inspirerend dus!”

Het inspiratie moodboard

Zo zag het interieur er voor de restyling uit.

Rosa: “Eerst heb ik een moodboard gemaakt om de nieuwe woonstijl de bepalen en hier waren de opdrachtgevers erg enthousiast over. In het moodboard heb ik een groene kleur als accent voorgesteld waardoor de ruimte warmer en vriendelijker zou gaan ogen. Dit kleuradvies vormde de basis van het plan. De groene wanden vormen een mooi contrast met de  witte accenten zoals de lijstjes en de grote leeslamp die erg naar voren komen. De nieuwe fauteuil in de erker is een echte eyecatcher en komt mooi tot zijn recht doordat er ruimte om heen zit. Voorheen was het erg vol met 2 zwarte vierkante exemplaren.”

“We hebben het interieur warmer en vriendelijker gemaakt door het toevoegen van kleur, verschillende materialen en accessoires. Een nieuw kleed komt er binnenkort  wanneer de hond zindelijk is.”

“Ook bij de eettafel is een wand olijfgroen geschilderd. De zware zwarte lamp heeft plaats gemaakt voor 2 lichte metalen armaturen. De wanden waren kaal en dit vroeg om wat levendigheid. Zo hebben we een collage gemaakt van mooie typische mediterrane producten en iconen. Dit doet de bewoners herinneren aan hun reizen in Zuid-Europa.”