Loogman is een familiebedrijf met meerdere tankshops in en rond Amsterdam. Met een nieuw interieur & assortiment wil Loogman zich onderscheiden in de markt. Samen met Foodstep hebben we een nieuw interieurconcept voor de shop ontwikkeld met als thema “Aan tafel bij de familie Loogman”. Het interieur van deze shop is anders dan het gemiddelde tankstation; je stapt binnen in een grote stoere leefkeuken, met steigerhouten meubels en een donker grijze vloer. Het is alsof je op bezoek gaat bij je moeder. In het assortiment vind je onder andere soepen, warme panini’s, verse sappen en salades.

Ook aan de toiletgroep is de nodige aandacht besteed. De toiletten zien er fris en schoon uit en het gebruik van steigerhout is ook hier gebruikt in het wastafelmeubel om eenheid te creëren. Het tegelpatroon is een moderne interpretatie van oudhollandse witjes en bestaat uit verschillende nuances wit met hier een tegel met een delfts blauw tafereel als knipoog.

Studio Nest is verantwoordelijk voor het interieurontwerp & advies bij de uitvoering en heeft samengewerkt met Foodstep aan dit project.

3D Ontwerp van de tankshop

Afbeeldingen & ontwerp © Studio Nest. All rights reserved.

Geïnteresseerd in interieurontwerp & styling @ hospitality? Kijk hier wat wij je te bieden hebben.