Studio Nest gelooft dat bijzondere ruimtes bijdragen aan het geluk van mensen en wil dit zijn opdrachtgevers laten ervaren. Het  doel van Studio Nest is ruimtes te ontwerpen die bij de behoeftes passen van de gebruiker, zodat hij of zij zich daar gelukkig en thuis voelt. Het gaat hierbij niet alleen om het mooier maken van een ruimte , maar ook om kritisch te kijken naar de functionaliteit en het doel van de ruimte. Om dit doel van Studio Nest te bereiken geloof ik in een persoonlijke manier van samenwerken met de opdrachtgever. Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever leidt vanzelfsprekend tot het creëren van deze bijzondere interieurs.

quote Studio Nest

Studio Nest biedt diensten aan verschillende doelgroepen, ze geeft advies aan particulieren Interieurontwerp & Styling at home evenals aan bedrijven. Deze zakelijke markt heeft Studio Nest onderverdeeld in 2 groepen, Interieurontwerp & Styling at work en Interieurontwerp & Styling at hospitality.

  *  

*

Veel mensen zien hun interieur als steeds belangrijker, dit is de plek waar je je thuis wilt voelen. Maar het blijkt niet voor iedereen even makkelijk te zijn, een interieur te creëren waar je blij van wordt, waar je kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen; kortom een plek die aansluit bij waar jij behoefte aan hebt op dat moment. “Ik wil je helpen om je bewust te worden van wat je belangrijk vindt in je huis, welke woonstijl en welk interieur bij je passen.” Net als met de inhoud van je kledingkast kun je beter investeren in een kwalitatieve basis. Het gaat niet om de laatste trends maar om een goed basisinterieur te creëren dat je met accessoires kunt aanpassen aan het seizoen of aan je smaak van het moment. Zoek je meer sfeer en een geborgen gevoel? Wil je een thuis waar je jezelf kan zijn? Studio Nest kan je helpen bij het realiseren van je woonwens en geeft je interieuradvies dat bij jou past.

“Er zijn verschillende modules waar je uit kan kiezen. Kijk welk interieuradvies bij jou past en je helpt je woonwens te verwezenlijken.”

  

  *  V

*

Voor bedrijven is het belangrijk dat het interieur een verlengde is van hun visie en identiteit. Het gaat hierbij niet alleen om het mooier maken van een ruimte, maar ook om kritisch te kijken naar de functionaliteit en het doel van de ruimte. Bij dit soort vraagstukken kan Studio Nest je adviseren.

Dit heeft Studio Nest te bieden:

 • Restyling interieur
 • Inspiratie moodboards
 • Lichtadvies
 • Kleuradvies
 • Vlekkenplannen, plattegronden, 3D ontwerp, werktekeningen t.b.v. uitvoering
 • Interieur ontwerp & advies, inclusief ontwerp speciaal meubilair
 • Uitvoeringsbegeleiding
 • Restyling van uw bestaande interieur

-

-

Voor bedrijven in de horeca is het interieur een belangrijk onderdeel van hun visitekaartje. Passie voor koken is niet het enige ingrediënt voor een goedlopend restaurant. Het interieur moet uitnodigend zijn, gastvrij en mensen willen zich daar thuisvoelen. Je wilt tenslotte graag dat gasten terug blijven komen. Wat is je verhaal en wat wil je uitstralen? Het gaat hierbij niet alleen om het mooier maken van een ruimte, maar ook om kritisch te kijken naar de functionaliteit en het doel van de ruimte. Bij dit soort vraagstukken kan Studio Nest je adviseren.

Dit heeft Studio Nest te bieden:

 • Inspiratie moodboards
 • Vlekkenplannen, plattegronden, 3D visuals, werktekeningen t.b.v. uitvoering
 • Interieur ontwerp & advies, inclusief ontwerp speciaal meubilair
 • Uitvoeringsbegeleiding
 • Restyling van het bestaande interieur